Houthandel Hoogendam is het juiste adres voor alles wat te maken heeft met de levering van vele houtsoorten, het bewerken van hout of het laten maken van een compleet product.

Zo kunt u onder andere terecht voor tuinhout: een balk stopt namelijk niet bij 5x10x330cm, er is veel meer mogelijk! Ook voor ramen, trappen, deuren en kozijnen kunt u bij Houthandel Hoogendam terecht.

Schuifpuien heeft Houthandel Hoogendam in zeer veel verschillende uitvoeringen. Deze kunnen uiteraard gemaakt worden volgens voorbeeld of volgens een tekening.

Voor hekwerken, dakterrassen en barbladen kunt u ook bij Houthandel Hoogendam terecht. Het maken van lijstwerk is ook iets dat wij tot in de puntjes beheersen. Dit gaat ook volgens voorbeeld of tekening.

Houthandel Hoogendam kan al het houtwerk maken in allerlei verschillende stijlen, zoals klassiek, modern, Art Deco, Amsterdamse school of Draaikiep. U vraagt, wij maken!

U heeft de mogelijkheid om alles in de grondverf te laten zetten. Hiervoor gebruikt Houthandel Hoogendam een professionele spuitcabine.

Tot slot is het vanzelfsprekend dat u alles op locatie kunt laten afleveren. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Waarom Houthandel Hoogendam? Daarom dus!

Bel of mail ons of kom eens gezellig langs in onze werkplaats!